Antena Căutare

Panică pe Aeroportul Stansted din Anglia. O tânără a încercat să deturneze un avion: „Vă ucid pe toți!”

A fost panică la bordul unui avion care doar ce decolase de pe aeroportul Stansted din Marea Britanie, după ce o tânără de 25 de ani a încercat să intre în cabina piloților și să detuneze aeronava. Ea striga fără oprire:  „O să vă ucid pe toți!”

A fost panică la bordul unui avion care doar ce decolase de pe aeroportul Stansted din Marea Britanie, după ce o tânără de 25 de ani a încercat să intre în cabina piloților și să detuneze aeronava. Ea striga fără oprire: „O să vă ucid pe toți!”

Femeia este originară din Anglia și a fost identificată pe numele său drept Chloe Haines. Tânăra s-a îmbarcat într-un avion al companiei Jet2 care circula pe ruta Stansted (Marea Britanie) – Dalaman (Turcia), iar imediat după decolare a început să strige: „O să vă ucid pe toți!”, notează The Sun.

Pasagerii au fost cei care au reușit să o pună la pământ și să o țină imobilizată vreme de 45 de minute, cât a durat până aeronava s-a întors pe aeroportul de unde plecase, escortată de două avioane de vânătoare RAF Typhoon, mai scrie sursa citată.

Panică pe Aeroportul Stansted din Anglia. O tânără a încercat să deturneze un avion: „Vă ucid pe toți!”

„Fugea spre ieșire. Din fericire acolo erau doi membri ai echipajului de cabină care au tras-o. (...) A început să îi atace pe cei doi, o femeie și un bărbat. Un tip mare a aruncat-o apoi literalmente la podea și acolo o persoană o ținea de un braț și o alta de celălalt. Atunci a început să țipe: plecați de pe mine, vă omor pe toți!", a mărturisit o pasageră a avionului.

„Era mică, dar avea forța unui bărbat în putere. Singura dată când am văzut ceva de genul asta era când cineva tocmai renunțase la acid și avea o putere superioară. Era ca și cum ar fi fost posedată”, a declarat un alt pasager.

Tânăra a fost arestată și urmează să răspundă în fața unui judecător pentru faptele sale.

China susține că ”agresiunile” SUA sunt principala cauză a actualei crize cu Iranul în dosarul nuclear... Turiştii din Veneţia au trăit clipe de groază. Un vas de croazieră uriaş s-a apropiat cu viteză de faleză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x