Antena Căutare

O tanara din Brasov a disparut fara urma in Paris, dupa ce si-a anuntat sora geamana ca a fost rapita

O tanara din Brasov e in pragul disperarii. Sora ei geamana a disparut fara urma in timp ce se intorcea din Marea Britanie. Fata a muncit acolo ca sa adune bani pentru studii, si a decis sa se intoarca cu trenul pana in Paris si de acolo sa ia avionul. Dar n-a mai ajuns la bordul aeronavei. Si-a sunat in schimb sora si i-a dat de inteles ca a fost rapita. Asta se intampla saptamana trecuta. De atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.

Ana-Maria are 27 de ani si este din Sacele. Tanara visa sa studieze istoria in Japonia si chiar obtinuse o bursa de studii la Tokyo, unde trebuia sa plece in vara. Pana atunci insa, s-a gandit sa faca niste bani si a plecat sa lucreze ca babysitter in Londra. Contractul i s-a terminat pe 15 februarie si tot atunci a pornit spre casa.

“Din 15 februarie si-a facut bagajele si a plecat. S-a dus pana in gara in Londra si a luat un tren pana la Paris”, spune Elena, sora geamana a fetei. De aici, urma sa ia avionul pana la Bucuresti, unde trebuia sa ajunga pe data de 17, seara. Ingrijorata ca nu mai da niciun semn de viata, familia a sunat-o de nenumarate ori, insa fata parca intrase in pamant. Intr-un final, Ana-Maria si-a sunat sora.

“M-a sunat de pe un numar privat si mi-a spus ca cineva vrea sa-i faca rau, sa-mi aduca aminte ce ne spunea noua mama cand aveam patru ani si ca vrea sa o puna sa faca lucruri pe care ea nu vrea sa o faca”, povesteste, indurerata, Elena. Mama obisnuia sa le spuna sa nu stea de vorba cu strainii.

Cateva ore mai tarziu, familia a mai primit un semn de la Ana Maria. Un email, de pe numele unui domn, Bob Steward. Spunea ca este bine si ca ramane acolo de acum incolo. “Dar este ceva in neregula, pentru ca noi vorbeam codificat de fiecare data, aveam anumite taieturi, anumite cuvinte pe care le foloseam de fiecare data. Nu cred ca a fost scris de ea mailul asta”, spune sora sa geamana.

Familia fetei a alertat imediat politia din Brasov, care a luat masuri. “Persoana disparuta a fost data in urmarire nationala si internationala si speram ca in cel mai scurt timp, in colaborare cu autoritatile franceze sa solutionam si acest caz”, confirma cms. Sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

In paralel, Ana-Maria este cautata si de cativa prieteni din Paris. Cei care au informatii despre tineri sunt rugati sa sune la 112.

Franta sustine aderarea Romaniei la Schengen... Cel mai inalt vulcan activ al Europei continua sa erupa de doua zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x