O tânără din Statele Unite a primit cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates. Ce i-a adus Moș Crăciun

O tânără din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză de Crăciun! A primit un cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates.

Bill Gates a făcut pe Moș Crăciun de Secret Santa

https://www.cnbc.com/

Totul a fost posibil după ce s-a încris la un concurs de schimb de cadouri pe platforma Reddit. Iar miliardarul american a ales să îi trimită o cutie mare, plină cu daruri. Printre cadouri s-a numărat şi o copie rară a unui manuscris semnat de scriitorul american F. Scott Fitzgerald.

Bill Gates este Secret Santa-ul meu! Sunt marea câştigătoare din 2019.

Shelby participă la schimbul de cadouri de pe platforma Reddit de ani de zile. A trimis până acum 95 de daruri de Crăciun unor persoane necunoscute. Iar anul acesta cadoul său de Secret Santa a venit de la al doilea cel mai bogat om de pe planetă: miliardarul Bill Gates.

Tânăra nu s-a gândit Bill Gates ar putea fi Secret Santa-ul ei după ce firma de curierat a informat-o că pachetul ei a fost livrat din Washington DC. Mai mult decât atât, cadoul cântărea aproape 40 de kilograme. În cele din urmă, bănuielile i-au fost confirmate. Americanca a fost nevoită, însă, să scoată fiecare cadou în parte din cutie pentru le băga în maşină.

Am dus cutia înapoi la firma de curierat iar toată lumea era încântată să arunce o privire în interiorul ei.

De îndată ce a ajuns acasă, Shelby a postat pe canalul său de YouTube toate cadourile pe care le-a primit de miliardarul american. Printre ele se numără mai multe recuzite din universul Harry Potter, jucării pentru pisica ei dar şi o copie a manuscrisului Marele Gatsby. Cel din urmă e de altfel şi cadoul ei preferat.

Bill Gates a făcut şi o donaţie în numele ei, mai exact în numele mamei sale care a murit în luna aprilie. Este pentru al 6-lea an la rând când miliardarul american participă la concursul de Secret Santa de pe Reddit, acolo unde utilizatorii scriu câteva cuvinte despre ei în speranţa că cineva le va cumpăra cadoul perfect.

Citește și: A împușcat-o pe mama fiilor lui, gravidă în 8 luni, de față cu cei mici, chiar de Crăciun! Ce s-a întâmplat imediat după crimă este incredibil

Ultimele știri