Antena Căutare

O tânără însărcinată s-a sinucis DIN GREȘEALĂ! Mesajul înduioșător pe care i l-a trimis iubitului ei înainte de a muri

O femeie însărcinată în vârstă de 35 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a sinucis din greșeală, înainte de a deveni mamă pentru cea de-a patra oară.

O femeie însărcinată în vârstă de 35 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a sinucis din greșeală, înainte de a deveni mamă pentru cea de-a patra oară. Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința ei din orașul englez Olsham de către iubitul ei, căruia i-a trimis, înainte de a muri, un mesaj înduioșător.

Kimberley Need i-a scris partenerului ei mesajul: „Te iubesc pentru eternitate, iubitul meu sexy”, după ce a făcut o ecografie în cea de-a 16-a săptămână de sarcină.

Potrivit Daily Mail, femeia inhalase gaz butan dintr-un tub destinat reîncărcării unei brichete. Ea obișnuia să inhaleze butan, la vârsta de 12 ani, pentru a-i da o „stare de bine”.

Kimberley Need, fost asistent social, a dezvoltat o depresie postnatală după ce a devenit mamă a trei copii, proveniți dintr-o relație anterioară, pe care a avut-o în perioada 2001-2011.

Need avea comportament schimbător și amenința că își va face rău. Însă, deși a avut o tentativă de suicid în 2016, cu o supradoză de medicamente, ea a cerut ajutor.

În acest an, femeia a rămas însărcinată și ar fi fost fericită în noua relație. Ea a murit, însă, pe 23 mai.

„A suferit de depresie în relația ei anterioară, dar nu mai suferea de depresie la momentul decesului. Era fericită în ziua în care a murit”, a spus partenerul ei, Ben Banham, care a început manevrele se resuscitare când a descoperit-o fără viață.

„Nu știam ce s-a petrecut în acea zi, dar cu acel mesaj pe care mi l-a trimis – ceva nu era în regulă. Dar pur și simplu nu are sens… Ea nu a mai inhalat gaz înainte”, a mai spus bărbatul.

În urma constatării decesului acestei femei nu a fost găsit nici un bilet de adio, iar poliția a transmis că decesul nu s-a petrecut în condiții suspecte.

Decesul ar fi fost unul accidental, iar Kimberley Need ar fi inhalat butan, la fel ca în copilărie, doar pentru acel efect euforic.

La noi când?! Cel mai lung pod maritime din lume a fost inaugurat în China. De la o călătorie de patru ore, timpul este ... ACCIDENT la METROUL din Roma! Zeci de răniţi – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x