Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

„Nu-mi vine să cred că am ieșit din spital pe picioare, nu într-un sicriu!” O tânără mamă povestește cum a fost „făcută praf” de coronavirus

„Sunt tânără și într-o formă fizică excelent, dar coronavirusul m-a făcut praf”. O mamă a doi copii povestește cum a ajuns de la o durere în gât, la o luptă pe viață și pe moarte.

O tânără mamă povestește cum a fost „făcută praf” de coronavirus

Are 32 de ani, un soț iubitor și doi copii minunați. Jess Marchbank mânca sănătos și făcea sport de fircare dată când avea ocazia. Se credea de neatins pentru boli. Însă o banală durere în gât s-a transformat într-o luptă pe viață și pe moarte, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

„Simptomele au apărut instantaneu. A început să mă doară puțin gâtul, așa a început totul”, a povestit Jess.

Speriat, soțul ei a chemat imediat ambulanța. Femeia a fot dusă de urgență la spital. Și-a petrecut următoarele trei zile într-un salon izolat, fără niciun contact cu familia ei.

Acum, tânăra mamă s-a întors acasă, în Westward Ho!, Marea Britanie. Și-a transformat propria experiență într-un avertisment pentru britanicii care nu respectă măsurile de protecție împotriva coronavirusului.

Jess a postat pe Facebook câteva fotografii din timpul zilelor petrecute în spita, cu următorul mesaj:

„Așa arătam când am fost adusă acasă, după trei zile de internare în spitalul Barnstaple, confirmată cu coronavirus.

Sunt și acum emoționată, îmi dau seama cât de norocoasă am fost că am ieșit pe acolo pe picioare și nu într-un sicriu.

Am 32 de ani, sunt într-o formă fizică excelentă, fără probleme medicale, dar COVID-19 m-a făcut praf!

Dacă vi se pare că e greu să stai în izolare, în propria casă, și ignorați măsurile de protecție, pentru că nu sunt „enervante”, lăsați-mă să vă spun ceva: să stai înăuntru, cu oamenii care te iubesc e de o mie de ori mai bine decât să fii blocat într-un salon gol de spital, fără să îți poți vedea familia!

Adăugați la asta dureri cumplite de cap, febră, dureri în piept și să te zbați pentru fiecare gură de aer trasă în piept...Asta e „enervant”! Este un coșmar ce se poate întâmpla oricui!”, a scris Jess.

„Nu-mi vine să cred că am ieșit din spital pe picioare, nu într-un sicriu!” O tânără mamă povestește cum a fost „făcută praf” de coronavirus

„Virusul rezistă mai mult de cinci zile pe piele” - Medicul Tudor Ciuhodaru a publicat „Ghidul anti-covid”. Ce trebuie să facem acasă și pe stradă

Peste 1,7 milioane de britanici ar fi infectaţi deja cu noul coronavirus

Noul coronavirus ar fi infectat deja peste 1.7 milioane de britanici, potrivit cifrelor NHS. Datele colectate online de serviciul de urgenţă 111 al NHS arată că mii de oameni s-au prezentat drept „cazuri potenţiale” de infectare cu Covid-19.

Miercuri, numărul deceselor provocate de Covid-19 în Marea Britanie a ajuns la 2.352, în creştere cu 563 faţă de ziua anterioară.

Recomandari