Antena Căutare

Obișnuit să practice sporturi extreme, un youtuber și-a pierdut viața după un salt ilegal cu o parașută care nu s-a mai deschis

Youtuber-ul Ruben Carbonell a murit după ce parașuta sa nu s-a mai deschis în timpul saltului îndrăzneț de pe un coș de fum de 150 de metri al unei fabrici de ciment din Spania.

Youtuber-ul Ruben Carbonell a murit după ce parașuta sa nu s-a mai deschis în timpul saltului îndrăzneț de pe un coș de fum de 150 de metri al unei fabrici de ciment din Spania.

Tânărul de 29 de ani și prietenul lui s-au strecurat într-o fabrică de ciment din Alicante în primele ore ale zilei de ieri dimineață, în speranța că vor filma un video senzațional pentru canalul lor de Youtube, potrivit DailyMail.

După o anchetă realizată la fața locului s-a dezvăluit faptul că el împreună cu prietenul lui eu intrat forțat în curtea companiei Cemex din San Vicente del Raspeig, sărind gardul.

În clipa în care aceștia au ajuns în vârful coșului de 150 de metri, Ruben a fost primul care a sărit, nu înainte de a începe să filmeze toată acțiunea. În timpul saltului, parașuta s-a blocat și astfel acesta a căzut în gol până în momentul când s-a izbit de sol.

Obișnuit să practice sporturi extreme, un youtuber și-a pierdut viața după un salt ilegal cu o parașută care nu s-a mai deschis

Prietenul lui a fost primul care a anunțat autoritățile, însă era prea târziu pentru a-l mai salva pe Ruben. Conform medicilor, acesta a decedat în momentul impactului.

Nu se știe motivul pentru care parașuta nu s-a deschis, cert este că nu a fost prima dată când băieții făceau acest lucru. Aceștia erau specializați în sporturi extreme și aveau diferite clipuri pe canalul de Youtube în care săreau cu parașuta de pe poduri.

Compania Cemex a precizat că nu știe cum au reușit să între, fiind o proprietate privată și mai ales că există camere de luat vederi, însă vor lăsa totul în seama autorităților.

Sursă: DailyMail

Sursă foto: DailyMail

Un vulcan, Muntele Asama, intră în erupţie în Japonia şi antrenează o restricţionare a accesului... Cadavrul unui tânăr militar israelian înjunghiat, găsit în Cisiordania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x