Antena Căutare

Observator de război: Trimișii speciali Bianca Iacob şi Marian Tănase, transmisiuni de sub tirul de rachete HAMAS

Observator, Antena 1, transmite LIVE, în toate jurnalele, din mijlocul războiului dintre Israel şi gruparea HAMAS.

colaj Obserevator din Israel în plin război cu Palestina, Bianca Iacob și Marian Tănase, echipa Observator din mijlocul războiului transmițând în direct din Israel și imagini cu o rachetă care a lovit clădirile din fața echipei de reporteri Galerie
Echipa Observator a filmat imagini șocante în oraşul Ashkelon, aflat sub asediul rachetelor Hamas | Antena 1

Reporterul special Bianca Iacob şi operatorul Marian Tănase au ajuns până la graniţa cu Fâşia Gaza, cel mai fierbinte punct al Orientului Mijlociu în acest moment.

Jurnaliștii Observator, surprinși, în direct, de un tir de rachete

Echipa Observator a filmat imagini șocante în oraşul Ashkelon, aflat sub asediul rachetelor Hamas. În momentul unei relatări LIVE, jurnaliștii au fost sfătuiți să se adăpostească într-un buncăr din cauza tirurilor de rachete. Sunt imagini teribile în întreaga ţară.

Continuă evacuările civililor israelieni şi ameninţările teroriştilor că vor începe să execute ostatici. Între timp, atacurile continuă în ambele tabere.

„Au fost atacuri intense și în noaptea trecută. Alarmele au sunat toată noaptea în special în orașele de lângă Fâșia Gaza. Se fac coridoare de evacuare a civililor, cere și ONU acest lucru. Este foarte important timpul pe care îl ai la dispoziție în funcție de oraș și cât de aproape ești de granița cu Gaza pentru a merge să te adăpostești într-un buncăr.

Sunt adăposturi și pe stradă în orașele din sud, ieri ne-am adăpostit undeva lângă gară, unde există adăposturi pentru cei care sunt în stații în momentul în care încep atacurile. Ai la dispoziție de exemplu 30 de secunde de când ai auzit alarma să mergi spre adăpost și cu cât te duci spre graniță timpul scade. 10 secunde au făcut diferența ieri pentru un jurnalist italian care a scăpat cu viață.

La 10 secunde după ce a intrat în hotel, o rachetă a căzut chiar lângă mașina lui. Noi continuăm să ne apropiem de linia frontului și vom reveni cu informații în toate edițiile Observator” - Bianca Iacob, trimis special Observator în Israel.

Imaginile surprinse de echipa Observator vor fi transmise, în direct, zi de zi, în jurnalele Observator, Antena 1, dar și în online, pe observatornews.ro și Facebook Observator https://www.facebook.com/ObservatorAntena1.

Observator. Despre oameni. Ştirile aşa cum trebuie să fie!

https://observatornews.ro/

https://www.facebook.com/ObservatorAntena1

https://www.instagram.com/observatorantena1/

https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x