Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE! Sute de femei ATACATE cu ACID! Povestea halucinantă a unei supraviețuitoare

În fiecare an, o mie de femei din India sunt mutilate cu acid. Rupa este doar una dintre ele. A supravieţuit unui atac sinistru şi încearcă să îşi refacă viaţa. Ba mai mult, le-a provocat şi pe alte victime să nu se mai ascundă.

În fiecare an, o mie de femei din India sunt mutilate cu acid. Rupa este doar una dintre ele. A supravieţuit unui atac sinistru şi încearcă să îşi refacă viaţa. Ba mai mult, le-a provocat şi pe alte victime să nu se mai ascundă.

‘’Mama mea vitregă obişnuia să mă abuzeze fizic. În noaptea aceea, a intrat în cameră cu încă patru bărbaţi şi au aruncat acid peste mine în timp ce dormeam. ‘’Aşa a început povestea cumplită a tinerei Rupa.


Până acum a suferit 11 operaţii. Creatoarea de modă a fost aruncată într-o lume crudă. Pentru că era desfigurată, toţi îşi întorceau privirea când îi vedeau chipul schimonosit.


‘’Starea mea era jalnică. Nimeni nu voia să aibă de-a face cu mine. Faţa mea devenise o piedică de fiecare dată când încercam să găsesc un loc de muncă. Am fost martora unor reacţii stranii.’’,
povestește femeia.


Dar nu s-a dat bătută. Şi-a croit drum spre o viaţă nouă. Deşi era distrusă de durere, deşi aproape îi murise şi ultima fărâmă de speranţă, Rupa a reuşit să îşi accepte chipul pentru că avea un vis pentru care trebuia să lupte: ‘’Mi-am dorit să învăţ să cos şi să îmi deschid propria afacere ca să devin independentă. ‘’


Primul pas către visul ei a fost deja făcut! Rupa şi-a provocat patru prietene să-i îmbrace creaţiile vestimentare şi să se lase fotografiate.


Rupa încearcă astfel să atragă atenţia asupra chinurilor prin care trec femeile din India. În plus, femeia vrea să schimbe modul în care restul lumii priveşte chipurile celor care au fost mutilate cu acid, în speranţa că victimele vor trece mai uşor peste drama cu care sunt forţate să trăiască.

Situație DEZASTRUOASĂ! Pentru prima dată, NICIUN elev NU a fost ADMIS la facultate! Vezi unde se întâmplă asta... Un avion de pasageri a luat foc la aterizarea pe aeroportul din Florenţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x