Antena Căutare

Occupy Wall Street: un roman, batut de politie la New York

Presa americana a difuzat imagini cu un protestatar de origine romana care era plin de sange, dupa ce a fost batut de politie in New York, in timpul unor violentelor produse joi dupa amiaza.

Brandon Watts, in varsta de 19 ani, care participa de cateva saptamani la protestele organizate de miscarea Occupy Wall Street, era unul dintre cei mai activi protestatari.

Tanarul a fost lovit in cap cu un baston si a suferit o fractura craniana. Politia sustine ca Watts, care ar face parte din grupul de hackeri Anonymous, a fost agresiv joi, aruncand cu baterii spre fortele de ordine si ca l-a atacat pe un agent.

In plus, el s-ar fi opus retinerii, s-ar fi dezechilibrat si s-a lovit cu capul de beton, insa martorii sustin ca tanarul a fost lovit in cap cu un baston, de un agent de politie.

Watts care se afla in SUA de 11 ani, este in momentul de fata inchis intr-o celula a departamanetului de Politie din New York.


Romanii, fara acces pe piata muncii din Olanda inca doi ani... Atac cibernetic din Rusia asupra unei statii de epurare a apei din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x