Antena Căutare

Oficial: Romanca disparuta in atentatele din Norvegia, ucisa de gloante

Politia norvegiana a confirmat ca adolescenta de origine romana Holst Karin Elena, data disparuta in urma atentatului din 22 iulie, de pa Insula Utoya, a fost ucisa in atac.

O veste cumplita vine la o saptamana de la masacrul de la Oslo. Printre cele 76 de suflete nevinovate, secerate de asasinul Anders Breivik, se afla si o tanara de origine romana, considerata initial, disparuta.

Parintii fetei de 17 ani au confirmat si ei moartea adolescentei. Coplesiti de durere, se pregatesc acum sa-si ingroape singurul copil. Cel care a nenorocit 76 de familii se afla in inchisoare.

Cu o voce tremuranda, tatal fetei de origine romana a dat vestea teribila. Orice sansa de a-si mai vedea fiica in viata s-a spulberat.

O saptamana au asteptat parintii Karinei cumplitul anunt. Fiecare clipa a fost, pentru ei, un chin.

Prietenii Karinei sunt si ei ingenunchiati. In orasul natal, Mo I Rana, s-au rugat pana in ultima clipa sa o gaseasca in viata. Pe Facebook, i-au dedicat si o pagina, la care au aderat peste sase mii de tineri. Vineri, mama fetei a chemat acasa preotul.

La fix o saptamana de cand a indoliat Norvegia, Anders Breivik a fost din nou audiat de politie. In acelasi tricou rosu, si cu aceeasi mina rece, el a cerut ca geamul masinii sa fie acoperit, sa nu fie deranjat de blitzurile reporterilor. "Cati oameni am ucis?" ar fi intrebat, potrivit presei, ucigasul. Supravietuitorii masacrului il vad si-acum in uniforma de politist.

Seful opozitiei din Belarus spune ca asasinul s-ar fi antrenat in aceasta tara, in tabere paramilitare secrete. Ar fi fost la Minsk si in aceasta primavara, iar mentor i-ar fi fost un fost colonel KGB. Primele sale victime au fost inmormantate astazi.

La Bucuresti, la ambasada Norvegiei, romanii au adus un omagiu victimelor si au semnat in cartea de condoleante.

Foto: elinenr.blogg.no

Cum crede Obama ca Twitter poate salva America de la faliment... Japonia: Noi informatii ingrijoratoare despre criza nucleara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x