Antena Căutare

Reducerea consumului de apa la toaleta, cea mai noua gaselnita a oficialilor de la Bruxelles!

Apa trebuie pretuita mai ceva ca aurul. De asta sunt siguri europenii! Fac proiecte care mai de care mai sofisticate pentru a ne convinge sa facem economie. Cea mai noua gaselnita a oficialilor de la Bruxelles este reducerea consumului de apa la toalete. Oamenii au facut si calcule si studii si recomanda cetatenilor sa tina cont de ele

Cei de la Consiliul European recomanda, pentru a contribui activ la bunastarea planetei, sa aruncam doar trei litri de apa in loc de sase la o singura folosire a toaletei.

Proiectul european este cat se poate de serios, iar cei care l-au realizat vor sa-i faca pe cetateni, dar si pe cei care fabrica bazine de toalete sa recurga la metodele cele mai economice.

Pe piata romaneasca exista deja rezervoare economice, iar preturile unor astfel de bazine incep de la 80 de lei si ajung pana la 200 de lei.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

VIDEO! La un pas de moarte! Era sa fie lovit de un camion, dar a scapat in ultima clipa... Opere de arta confiscate de nazisti, recuperate de autoritatile din München...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x