Antena Căutare

Ofiter din Coreea de Nord, executat cu TUNUL pentru ca a indraznit sa bea alcool in perioada de doliu

Un ofiter din Coreea de Nord a fost executat cu mortiere dupa ce a consumat alcool in timpul celor 100 de zile de doliu dedicate fostului lider Kim Jong – il, informeaza Daily Mail.

Ofiter din Coreea de Nord, executat cu TUNUL pentru ca a indraznit sa bea alcool in perioada de doliu
| Hepta.ro

Presa din tara vecina, Coreea de Sud, sustine ca ofiterul a fost fortat sa stea intr-un loc precis, in tine ce Kim Jong-un, actualul lider comunist, ordona militarilor sa inceapa bombardamentul. Se pare ca actualul conducator a fost atat de suparat, incat a hotarat ca nimic sa nu ramana din acest "tradator".

Kim Jong-un ordonase ca toti cei 25 de milioane de locuitori sa se abtina de la alcool, in onoarea tatalui sau, Kim Jong-il. In primele ore de la moartea acestuia, regimul a fost atat de sever incat cine nu a reusit sa planga a fost trimis in lagare de concentrare. De altfel, cele 100 de zile de abstinenta, impuse imediat dupa inmormantare, trebuiau respectate cu strictele de fiecare cetatean, altfel risca plutonul de executie. In cel mai bun caz.

Cu toate acestea, ofiterul Kim Chol nu s-a putut abtine de la paharel. Jurnalistii din Coreea de Sud sustin ca, pana in acest moment, 14 cadre militare au fost executate, Kim Jong-un fiind intr-un proces de consolidare a puterii in stat.

foto: Hepta.ro

Peste doua milioane de musulmani au ajuns la Mecca, orasul sfant al Islamului... Dacia Sandero, mai ieftina decat vopseaua de pe un Ferrari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x