Antena Căutare

Omenirea a înghețat! Coreea de Nord a lansat o rachetă cu rază lungă de acțiune!

Coreea de Nord a lansat duminică o rachetă cu rază lungă de acţiune, susţinând că a plasat pe orbită un satelit, dar Coreea de Sud, Japonia şi Statele Unite consideră că a fost testată o rachetă intercontinentală, acuzând regimul stalinist de la Phenian că a testat tehnologie balistică

Coreea de Nord a lansat duminică o rachetă cu rază lungă de acţiune, susţinând că a plasat pe orbită un satelit, dar Coreea de Sud, Japonia şi Statele Unite consideră că a fost testată o rachetă intercontinentală, acuzând regimul stalinist de la Phenian că a testat tehnologie balistică.

Rusia şi Statele Unite au condamnat vehement, duminică, presupusul test balistic efectuat de regimul stalinist din Coreea de Nord, Moscova avertizând Phenianul că pune în pericol propria securitate.

"Este evident că acţiunile de acest fel conduc la o agravare serioasă a situaţiei în Peninsula Coreea şi în nord-estul Asiei, sporind riscurile de securitate în primul rând la adresa Coreei de Nord", a transmis Ministerul rus de Externe, citat de Mediafax.

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică. SUA, Japonia şi Coreea de Sud avertizează cu privire la test... Alertă meteo. Vânt puternic și risc de inundații pe litoralul francez al Atlanticului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x