Antena Căutare

Opt copii ucişi în urma unui atac la o şcoală din China

Opt copii au fost ucişi într-un atac produs la o şcoală din estul Chinei, în provincia Hubei. Copiii se aflau în prima zi de şcoală, informează CNN.

Opt copii au fost ucişi într-un atac produs la o şcoală din estul Chinei, în provincia Hubei. Copiii se aflau în prima zi de şcoală, informează CNN.

Atacul a avut loc la şcoala elementară Chaoyangpo, din oraşul Enshi. Potrivit autorităţilor, un bărbat de 40 de ani, Yu, a atacat elevii la ora locală 08.00 dimineaţa, când aceştia veneau la şcoală. Suspectul se află în custodia poliţiei.

Opt copii au fost ucişi, iar alţi doi au fost răniţi. Nu au fost oferite informaţii referitoare la vârstele copiilor. În China, în şcoala elementară copiii au vârste cuprinse între 6 şi 13 ani.

La 2 septembrie a început un nou semestru în China, după vacanţa de vară.

Potrivit publicaţiei Global Times, autorităţile locale au oferit consiliere psihologică elevilor care au fost martori sau au fost răniţi în atacul de luni.

Sursa : news.ro

Premierul italian Giuseppe Conte a cerut membrilor Mişcării Cinci Stele să susţină noua coaliţie... Hassan Rouhani: Iranul va răspune întotdeauna negativ oricărei oferte de discuţii cu Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x