Antena Căutare

Românii care au vizitat China, în pericol! Orașul cu 11 milioane de locuitori în care au fost, pus în carantină din cauza virusului mortal

Au fost luate măsuri fără precedent în oraşul chinezesc Wuhan, acolo unde, vă reamintim, a fost depistat, prima oară, un nou virus periculos şi care, vă spuneam şi ieri, s-a răspândit în mai multe ţări din Asia şi chiar în Statele Unite.

Românii care au vizitat China, în pericol! Orașul cu 11 milioane de locuitori în care au fost, pus în carantină din cauza virusului mortal Galerie
Virus mortal în China

Transportul public a fost suspendat, iar gările şi aeroportul din oraş, închise. Practic, metropola este ca o fortăreaţă. Nu se intră şi nici nu se iese.

Oraşul Wuhan are peste 11 milioane de locuitori, o populaţie de vreo şase ori mai mare decât cea a Bucureştiului, aproape două ori mai mare decât toată Bulgaria, de pildă, care numără şapte milioane de locuitori. Sau cât toată Grecia. Este o măsură de precauţie, spun autorităţile chineze, în contextul în care numărul îmbolnăvirilor a crescut îngrijorător.

În acest moment, sunt peste 600 de cazuri de îmbolnăviri, iar numărul deceselor a crescut la 25. Virusul fără leac le dă fiori medicilor şi de la noi.

Românii care au călătorit în China sunt în carantină

Cu atât mai mult cu cât sunt români care au călătorit în China şi tocmai s-au întors în ţară. 20 de angajaţi ai Filarmonicii Banat sunt în carantină! Între timp, autorităţile de la noi anunţă şi ele măsuri: în aeroporturi vor fi montate termoscanere care să identifice pasagerii cu febră.

Dezastru fără margini în lume! Mongolia este transformată în gheață la -24°C. 2.600 de animale au murit sub forma unor s... Duma de Stat aprobă în unanimitate, în prima lectură, amendamentele constituţionale ale lui Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x