Antena Căutare

Osama bin Laden se pregatea de un nou atac terorist masiv impotriva SUA

Statele Unite au publicat, joi, 17 documente confiscate in cursul operatiunii americane care a condus la eliminarea liderului retelei teroriste Al-Qaeda din Pakistan. Conform documentelor, fostul lider Al-Qaeda, Osama bin Laden, a lucrat pana in ultima clipa la planul unui atac terorist de amploare impotriva SUA, folosind grupari autonome care nu utilizau numele retelei teroriste pentru a nu fi depistate, informeaza Mediafax.

Documentele au fost publicate pe site-ul Centrului pentru Combaterea Terorismului al Academiei West Point, informeaza CNN. Actele au fost gasite in cinci computere, in zeci de hard-uri si in 100 de discuri confiscate din cladirea in care se ascundea liderul Al-Qaeda.

In total, fortele speciale americane au confiscat peste 6.000 de documente in cursul operatiunii care a avut loc in mai 2011 in cladirea din Abbottabad, Pakistan.

Documentele Publicate in versiunea originala si traduse in engleza pe site-ul Combating Terrorism Cente al Academiei Militare West Point, aceste scrisori au fost scrise sau au fost primite de ben Laden in perioada septembrie 2006-aprilie 2011.

FOTO: dailycaller.com

Un cutremur de 5,1 grade a zguduit vestul Turciei... Presa ungara: Noul Guvern de la Bucuresti, impotriva maghiarilor pentru prestigiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x