Antena Căutare

Oscar Pistorius a șocat instanța de judecată, înaintea sentinței. Și-a dat jos protezele și s-a plimbat în fața tuturor

Oscar Pistorius și-a dat jos protezele și a mers câțiva pași prin sala de judecată, din dorința de a demonstra că este un om vulnerabil și că are dreptul la o sentință mai blândă.

Oscar Pistorius și-a dat jos protezele și a mers câțiva pași prin sala de judecată, din dorința de a demonstra că este un om vulnerabil și că are dreptul la o sentință mai blândă.

Oscar Pistorius, atletul condamnat pentru uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp, în 2013, cu patru focuri de armă, își așteaptă sentința finală. Avocatul apărării, Barry Roux, i-a cerut lui Pistorius să își scoată protezele, iar acesta a șchiopătat în fața judecătorului, scrie realitatea.net.

Kim Martin, o verișoară a Reevei Steenkamp, consideră că Pistorius a mințit în toate declarațiile sale.

"Tot ce ne-am dorit mereu a fost adevărul. Doar adevărul. Dar noi nu l-am avut, Oscar a schimbat versiunea de atâtea ori", a declarat Kim Martin, citată de agerpres.ro.

Barry Roux, avocatul campionului, a încercat să obțină o pedeapsă mai ușoară pentru clientul său. El a fost urmat de procurorul Gerrie Nel, care dorește o aplicare mai strictă a codului penal, adică cel puțin 15 ani pentru crimă.

După ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru "omucidere involuntară", parchetul a făcut apel și a obținut condamnarea pentru crimă.Verdictul ar putea fi stabilit vineri.

Epava avionului EgyptAir, găsită în Marea Mediterană! Cauza prăbuşirii este înconjurată în mister... Probleme pentru gigantul internetului! Tatăl unei studente ucise în atacurile din Paris dă în judecată Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x