Antena Căutare

OZN, zarit deasupra celebrului Taj Mahal

Un obiect zburator misterios a fost observat de soldatii indieni, chiar deasupra celebrului monument Taj Mahal. Acestia sustin ca ar fi vazut un OZN de doua ori, in doua locuri diferite

Prima data, aparatul zburator ar fi fost vazut in zona Lagan Khel, iar apoi in Ladakh. Deocamdata, Ministerul Apararii din India nu a mentionat daca exista dovezi solide, care sa ateste aparitia OZN-ului in zona respectiva.

O alta ipoteza vehiculata de presa locala spune ca soldatii indieni ar fi vazut, de fapt, planetele Jupiter si Venus, care pot fi observate chiar si la lumina zilei, datorita altitudinii mari si a atmosferei din zona Ladakh.

Raportarea obiectelor zburatoare misterioase este un lucru obisnuit printre soldatii indieni. Anul trecut, 14 militari au explicat ca au vazut OZN-uri in orasul Thakung, langa lacul Pagong Tso. Se pare ca aparatele, ce aveau forma sferica si culoare galbena, ar fi zburat timp de trei-cinci ore, dupa care ar fi disparut. La momentul respectiv, oficialitatile indiene au declarat ca OZN-urile nu au fost drone sau sateliti chinezesti.

Un tanar din Arabia Saudita cantareste 610 kilograme, la numai 20 de ani... 25 politisti egipteni, ucisi cu sange rece de militanti islamisti in peninsula Sinai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x