Antena Căutare

Pacientul nr. 1 al Italiei s-a vindecat de coronavirus! Mesaj pentru întreaga lume! „Am reînceput să fac un lucru simplu, dar frumos: să respir”

Pacientul numărul 1 depistat cu coronavirus în Italia s-a vindecat şi a fost externat. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre experiența lui și a îndemnat pe toată lumea să stea acasă, pentru a evita transmiterea COVID-19. 

Pacientul nr. 1 al Italiei s-a vindecat de coronavirus! Mesaj pentru întreaga lume! „Am reînceput să fac un lucru simplu, dar frumos: să respir”
Pacientul nr. 1 al Italiei s-a vindecat de coronavirus! Mesaj pentru întreaga lume! „Am reînceput să fac un lucru simplu, dar frumos: să respir” (Ilustrație) | profimediaimages.ro

Diagnosticat la 21 februarie, bărbatul, identificat doar cu numele Mattia, şi-a infectat soţia gravidă şi alţi apropiaţi, printre care şi pe tatăl său, care a murit din cauza complicaţiilor provocate de COVID-19.

Potrivit bărbatului vindecat de noul coronavirus, unul dintre lucrurile frumoase pe care le-a recăpătat este capacitatea de a respira.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile din Italia au anunțat luni seara că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 601 decese din cauza Covid-19, ceea ce reprezintă o scădere a numărului de morți în raport cu bilanțul de duminică, când, la fel, se înregistrase o ușoară ameliorare comparativ cu ziua precedentă (651).

Povestea ”Pacientului Zero”. ”Am reapărut, ca Lazăr, din morți. Vreau doar să-mi văd fetița născându-se. Atât!”

În total, până la momentul transmiterii acestei știri, 63.927 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus în Italia, unde se înregistrează cea mai mare rată de contagiune din lume: 1.057 de cazuri la un milion de locuitori.

Coronavirus - China a înregistrat 78 de noi cazuri şi 7 decese... Secretarul general al ONU Antonio Guterres cere un ”armistiţiu imediat în întreaga lume” în vederea apărării civililor v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x