Antena Căutare

Pakistan: 32 de oameni au murit arsi de vii intr-un autobuz

Cel putin 32 de persoane si-au pierdut viata si alte noua au fost grav ranite in urma coliziunii, produse in aceasta dimineata, intre un autobuz de pasageri si un camion ce transporta combustibil. Accidentul s-a produs in imprejurimile orasului Nuriabad, in apropiere de Hyderabad (sudul Pakistanului).


Potrivit autoritatilor locale, autobuzul, in care se aflau in jur de 50 de pasageri, mergea pe ruta Karachi-Sukkur.

Pasagerii care au supravietuit accidentului sustin ca soferul era somnoros si conducea vehiculul cu viteza mare. Conform informatiilor preliminare, soferul autobuzului a pierdut controlul volanului, relateaza Xinhua.

Incalcarea regulilor de circulatie si lipsa standardelor normale de siguranta sunt principalele cauze ale acestor tragedii in Pakistan. Conform statisticilor, 87% din accidentele de circulatie din aceasta tara au drept cauze neglijenta conducatorilor auto, excesul de viteza, supraincarcarea vehiculelor si depasirile necorespunzatoare.

sursa:Jurnalul.ro

WikiLeaks: In 2004, Olanda era nemultumita de ritmul lent al aderarii Romaniei la UE... VIDEO! Cascadorie cu final asteptat pe o sosea din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x