Antena Căutare

Pakistan: 39 de morti in doua atacuri sinucigase cu bombe

Doi atacatori sinucigasi au detonat astazi la interval de 15-20 de secunde unul fata de celalalt doua bombe in orasul pakistanez Lahore, omorand aproape 40 de oameni, printre care si militari.

Cei doi, incarcati fiecare cu explozibil in greutate de 12 kilograme, potrivit autoritatilor, s-au apropiat de un convoi militar si au detonat incarcatura. Alte 95 de persoane au fost ranite in atentate.

Printre cele 39 de persoane decedate se afla si 5 soldati. Atacul a avut loc in estul orasului Lahore, acolo unde se afla mai multe baze militare, cazarmi si un spital militar.

In apropierea locului in care cei doi atacatori sinucigasi au detonat explozibilul se afla si o piata plina de oameni, care se pregateau pentru rugaciunea zilnica.

Este cel de-al doilea atentat din aceasta saptamana din Lahore, dupa ce luni 13 oameni au fost ucisi intr-un mod similar. Atentatul de luni a fost revendicat de o factiune talibana care activeaza in Pakistan.

Violentele au loc intr-o perioada in care armata pakistaneza a reusit sa aresteze mai multi lideri talibani urmariti de mai mult timp.

Polonia intentioneaza sa liberalizeze legislatia privind posesia de droguri... IMAGINI SOCANTE // Ingrijitor, impuns de un ren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x