Antena Căutare

Pakistan: Atac cu bombă la cel mai mare templu, în timpul Ramadanului

Cel puţin nouă persoane au fost ucise într-o explozie în apropierea Data Darbar, cel mai mare templu sufit din sudul Asiei, în oraşul pakistanez Lahore, a informat poliţia, notează The Guardian.

Stare de alertă în Pakistan! Atac cu bombă în apropierea Data Darbar, cel mai mare templu sufit din sudul Asiei. În tragedie cel puțin 9 persoane și-au pierdut viața, iar alte zeci de persoane au fost grav rănite

Cel puţin nouă persoane au fost ucise într-o explozie în apropierea Data Darbar, cel mai mare templu sufit din sudul Asiei, în oraşul pakistanez Lahore, a informat poliţia, notează The Guardian.
Explozia a avut loc la ora locală 8:45 (4:15 ora României) miercuri dimineaţa. Şeful poliţiei Ghazanfar Ali a declarat pentru Associated Press că poliţiştii erau cei vizaţi.

Cinci poliţişti şi trei civili au murit în atac, conform presei locale.

Sute de pelerini se aflau în templu şi în apropierea sa în momentul exploziei. Cel puţin 25 de persoane au fost rănite, a declarat Mohammad Ashfaq, inspector adjunct al poliţiei din Lahore.

Imaginile video de la faţa locului arată o maşină incendiată înconjurată de dărâmături şi izolată de poliţie.

Nu este clar dacă templul a fost ţinta şi cât de mari au fost pagubele suferite.

Premierul pakistanez Imran Khan a condamnat atacul. Guvernul pakistanez a convocat o întâlnire de urgenţă.

La acelaşi templu mai mulţi atacatori sinucigaşi s-au detonat în 2010, ucigând 50 de persoane şi rănind alte 200, potrivit news.ro.

Împuşcături într-o şcoală din SUA, la câțiva kilometri de locul în care s-a produs masacrul de la Columbine! Cel puţin d... Iranul va anunţa retragerea parţială din acordul nuclear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x