Antena Căutare

Pakistan: Un avion-cargo s-a prabusit langa un cartier de locuinte. Opt morti si cel putin 7 raniti

Un urias incendiu a izbucnit, ieri seara, in orasul pakistanez Karachi, dupa prabusirea unui avion-cargo, imediat dupa decolare. Potrivit autoritatilor, toate cele opt persoane aflate la bord si-au pierdut viata. Cel putin sapte oameni au fost raniti la sol. Numarul victimelor ar fi putut fi mult mai mare, deoarece avionul s-a prabusit langa un cartier de locuinte.

Aeronava, un ILIUSIN-76 cu echipaj rus, urma sa zboare spre Khartum, capitala Sudanului. S-a prabusit, insa, la numai doua minute dupa decolare. Explozia a fost atat de puternica incat localnicii au crezut ca era vorba de o bomba, atacurile teroriste fiind frecvente in Pakistan.

Avionul a cazut peste o cladire in constructie, iar incendiul s-a extins la imobilele vecine, din fericire nelocuite. Ca prin miracol, s-a evitat un dezastru de mare amploare, deoarece, la doar cateva sute de metri, se afla blocuri de locuinte pentru militari, dens populate.

Pompierii au avut nevoie de doua ore pentru a stinge incendiul si a incepe cautarea corpurilor neinsufletite si a eventualilor supravietuitori.

Cadavrele aduse in acest spital nu pot fi identificate, deoarece sunt arse in proportie de suta la suta si mutilate.

Cauza prabusirii este deocamdata necunoscuta. In Pakistan s-au mai produs, in ultimele patru luni, doua accidente aeriene soldate, in total, cu peste 170 de victime.

UPDATE! Alegeri parlamentare in Rep. Moldova. PCRM si PLDM se bat pentru majoritate... Numaratoarea voturilor de la alegerile parlamentare din Moldova s-a incheiat. Partidul Comunist ramane in frunte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x