Antena Căutare

Palestinienii au declarat stare de urgenţă din cauza coronavirusului şi au închis Biserica Nativităţii din Bethleem

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat joi stare de urgenţă din cauza coronavirusului, pentru o perioadă de 30 de zile, după raportarea unor cazuri de infectare în oraşul Bethleem din Cisiordania, Biserica Nativităţii fiind închisă, relatează Reuters.

Decretul a fost anunţat de premierul palestinian Mohammed Shtayyeh la câteva ore după ce autorităţile au închis Biserica nativităţii din Bethleem, locul de naştere al lui Isus Hristos, în timp ce accesul turiştilor străini în hotelurile din Cisiordania a fost interzis.

”Am decis să declarăm stare e urgenţă în toată Palestina, pentru a răspunde pericolului coronavirusului şi a preveni răspândirea acestuia”, a spus Shtayyeh, citind decretul.

Shtayyeh a spus că Abbas i-a conferit autoritatea totală de a coordona implementarea măsurii şi că în consecinţă a decis închiderea tuturor şcolilor, colegiilor şi grădiniţelor, precum şi anularea tuturor rezervărilor turistice.

Potrivit AFP, au fost raportate patru cazuri suspecte de infectare cu coronavirus, apărute la un hotel din oraşul Bethleem.

Sursa : news.ro

Companie aeriană din Europa, în faliment din cauza epidemiei de coronavirus... Senatul american a aprobat fonduri de 8,3 miliarde de dolari pentru combaterea coronavirusului; California a declarat st...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x