Căutare Live

Pământul s-a cutremurat zdravăn! Un seism cu magnitudinea de 7,1 s-a produs în Alaska

Un cutremur cu magnitudinea 7,1 a avut loc duminică în sudul Alaskăi, a anunțat Institutul geologic al SUA (USGS), relatează DPA.


Un cutremur cu magnitudinea 7,1 a avut loc duminică în sudul Alaskăi, a anunțat Institutul geologic al SUA (USGS), relatează DPA.

Seismul, care a avut loc la ora locală 1.30 a.m. (10.30 GMT), s-a produs la 260 de km sud-vest de orașul Anchorage și la o adâncime de 127 de kilometri, potrivit USGS.

'Conform datelor disponibile nu există riscul producerii de tsunami pentru că seismul s-a produs la o adâncime destul de mare', a transmis Pacific Tsunami Warning Center. Poliția din orașul Anchorage a transmis pe Twitter că nu au fost înregistrate persoane rănite sau distrugeri de locuințe. Aproximativ 90% din seismele la nivel mondial au loc în zona denumită cercul de foc al Pacificului, din Japonia până în Filipine și Indonezia, precum și din Alaska până în Chile.

Sursa: Agerpres

Alertă cu bombă! Zborul companiei Turkish Airline, direcţionat către Irlanda... Carnavalul de la Veneţia, umbrit de măsurile de securitate! Mii de oameni ai legii vor fi pe străzi...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x