Antena Căutare

Panică în Italia! Trei tornade au lovit sudul țării. Imagini spectaculoase - VIDEO

Trei tornade au lovit sudul Italiei, marți, între acestea numărându-se o trombă formată pe mare, chiar în dreptul oraşului Salerno. Au fost provocate daune într-o provincie.

Trei tornade au lovit sudul Italiei, marți, între acestea numărându-se o trombă format pe mare, chiar în dreptul oraşului Salerno.

Imensa coloană de apă, vizibilă de la zeci de kilometri distanţă, a trecut prin dreptul orașului-port Salerno, fără a face victime sau pagube majore.

Panică în Italia! Trei tornade au lovit sudul țării. Imagini spectaculoase - VIDEO

În schimb, o altă tornadă, formată pe uscat în provincia Calabria, a provocat daune considerabile mai multor clădiri. Din fericire, nici de data aceasta nu s-au înregistrat victime.

Cea de-a treia tornadă s-a format tot în sudul Italiei, spre coasta Adriaticii. Aceasta a doborât copaci şi mai multe construcţii şubrede. Potrivit autorităților, mai multe persoane au fost rănite ușor. Însă, numărul acestora nu a fost precizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A murit cel mai trist urs polar din lume după ce și-a petrecut 21 de ani într-o cușcă de beton! Povestea lui a emoționat... Trecutul l-a ajuns din urmă! Un temut gangster a fost executat în timpul lansării unei cărți despre ieșirea din lumea in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x