Antena Căutare

Papa a celebrat Cina cea de Taina si a spalat picioarele a 12 preoti

Papa Benedict a celebrat aseara liturghia Cinei celei de Taina si, potrivit traditiei, a spalat pe picioare 12 preoti. In timpul liturghiei, el a spalat picioarele a 12 preoti - un gest simbolic care promoveaza umilinta si modestia in randul crestinilor.

Si la Ierusalim a fost celebrata Joia Mare. Cu aceasta ocazie pelerinii au fost lasati sa se roage in Biserica Sfantului Mormant.

Mii de oameni s-au inghesuit sa ia parte la liturghia din Vatican. Banii donati in timpul slujbei vor fi donati catre victimele cutremurului din Japonia.

Si la ierusalim s-au organizat ceremonii traditionale de Joia Mare. Biserica sfantului Mormant a fost deschisa publicului si sute de pelerini din toata lumea s-au ingramadit sa o viziteze.

ONU: Vor mai fi dezastre ca la Cernobil si Fukushima... Barack Obama trece la artileria grea. Bombardierele fara pilot, trimise in Libia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x