Antena Căutare

Papa Francisc, extrem de popular pe Twitter! Suveranul a ajuns la 10 milioane de "followeri"

Papa Francisc a devenit foarte popular pe platforma Twitter, numarul de "followeri" ai contului papal depasind 10 milioane


"Dragi followeri, am aflat ca ati ajuns la peste 10 milioane. Va multumesc din toata inima si va rog sa continuati sa va rugati pentru mine", a scris papa Francisc pe contul sau @pontifex (papa, in limba latina).

Admiratorii sai de pe Twitter au crescut cu patru milioane in ultimele sase luni, dovada a faptului ca este foarte indragit de credinciosi. Contul este disponibil in noua limbi, inclusiv engleza, spaniola, franceza, araba si latina, a fost lansat pe 12 decembrie 2012 de fostul papa, Benedict al XVI-lea.

Mesajele postate de papa pe Twitter sunt in esenta mesaje religioase, indemnuri spirituale si nu evoca niciodata viata privata a suveranului pontif. Desi nu sunt scrise in mod direct de acesta, mesajele sunt aprobate de papa si sunt transmise de la un singur computer pentru a se evita pirateria online sau scurgerile de informatii.

Foto: Hepta

In Venezuela s-a infiintat Ministerul Fericirii, dupa dorinta raposatului Hugo Chavez... Spania: Sase oameni au murit in urma celui mai grav accident minier din ultimii 18 ani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x