Antena Căutare

Emoțiile au trecut! Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus!

Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus. Suveranul Pontif a provocat îngrijorări după ce şi-a anulat pentru participarea la o tradiţională reculegere spirituală, organizată alături de alţi prelaţi din Curia în Ariccia, la sud de Roma.

Emoțiile au trecut! Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus!
Papa Francisc

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a declarat că nu comentează imediat asupra acestei informaţii.

„Din păcate, o răceală mă obligă să nu particip în acest an la reculegerea de Postul Paştelui. Îmi voi continua reculegerea aici”, declarase papa Francisc.

Papa Francisc, în vârstă de 83 de ani, căruia i-a fost extirpată o parte dintr-un plămân în tinereţe, în jurul vârstei de 20 de ani, din cauza unei afecţiuni respiratorii, şi-a anulat mai multe audienţe săptămâna trecută.

Citește și: „Dacă nu mă însor cu tine, mă fac preot”. A iubit o fată și a fost paznic la un bar, precum și om de serviciu. Detalii necunoscute despre Papa Francisc. Cum arăta în tinerețe – Foto

Duminică, Papa Francisc a apărut pentru prima oară în public după „o uşoară indispoziţie” anunţată de Vatican. Suveranul pontif şi-a făcut apariţia la o fereastră a Palatului Apostolic din Vatican pentru a se adresa miilor de credincioşi reuniţi în piaţa Sfântul Petru cu ocazia mesajului şi binecuvântării papale din fiecare duminică. Aceasta a fost prima apariţie publică a papei Francisc după slujba organizată de Miercurea Cenuşii la Roma, pe durata căreia înaltul prelat a tuşit şi a strănutat de mai multe ori, potrivit Agerpres.

Citește și: Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

În timpul mesajului său rostit duminică de la fereastra Palatului Apostolic, papa Francisc a mai tuşit de câteva ori şi părea că avea căile nazale înfundate.

În prezent, Italia se confruntă cu cea mai gravă epidemie de Covid-19 din Europa, soldată până în prezent cu 52 de morţi şi peste 2.000 de cazuri de infectare.

Grecia vrea o ”susţinere fermă” a UE în vederea protejării frontierelor sale în faţa migranţilor din Turcia... Netanyahu, bine plasat, în urma marii sale victorii în alegeri, să conducă un guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x