Antena Căutare

Papa Francisc, glume cu Prima Doamna, pe seama lui Donald Trump: „Ce îi dai să mânânce?"

Papa Francisc a glumit cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, în cursul întâlnirii de la Vatican, de miercuri, relatează The Independent. Suveranul Pontif a întrebat-o dacă îşi hrăneşte soţul cu „potica”, o prăjitură tradiţională slovenă.

Papa Francisc a glumit cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, în cursul întâlnirii de la Vatican, de miercuri, relatează The Independent. Suveranul Pontif a întrebat-o dacă îşi hrăneşte soţul cu „potica”, o prăjitură tradiţională slovenă.

Ce îi dai să mânânce? Potica?”, a întrebat-o Papa pe Melania Trump, râzând şi arătând spre preşedintele SUA. „Pizza”, a răspuns Prima Doamnă, potrivit news.ro.

După întâlnire, soţia preşedintelui SUA a vizitat spitalul pentru copii al Vaticanului, potrivit Associated Press. Ea a vorbit cu pacienţi, a desenat şi a făcut selfie-uri cu ei. La final, ea s-a rugat în capela spitalului.

Înainte de a pleca, Prima Doamnă a scris în cartea de oaspeţi. „A fost minunat să vă vizitez. Rămâneţi puternici şi optimişti. Cu multă iubire, Melania Trump”. De asemenea, a desenat o floare şi o inimioară cu roşu.

Între timp, Ivanka Trump a mers la o asociaţie catolică din Roma, pentru a se întâlni cu mai multe femei eliberate din mâinile traficanţilor de carne vie şi a ascultat „cum s-au luptat şi cum şi-au construit vieţile”.

Îmbrăcată încă în negru, după vizita la Vatican, fiica preşedintelui a discutat pentru scurt timp cu reporterii, în curtea organizaţiei Sant’Egidio din Roma. Ea a spus că femeile africane pe care urma să le viziteze sunt o dovadă a „tăriei, credinţei şi perseverenţei în faţa unei adversităţi de nedescris”.

Oficiali locali au spus că Ivanka a discutat cu mai multe femei din Nigeria, care au fost obligate să se prostitueze. De asemenea, cel puţin o femeie din Eritreea a fost invitată. Ivanka Trump a participat la reuniuni pe această temă şi la Casa Albă.

Credit foto: Hepta

Britanicii au arestat pe cel de-al cincilea suspect în atentatul de la Manchester Arena... ATENTAT ÎN MANCHESTER: Ariana Grande, victima susținătorilor lui Trump, după întoarcerea în Statele Unite: "Urăsc A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x