Antena Căutare

Papa isi face cont pe Twitter

Papa Benedict al XVI-lea se va alatura, din 3 decembrie, celor 500 de milioane de persoane din lumea intreaga care folosesc cunoscuta retea de socializare Twitter, anunta purtatorul de cuvant de la Vatican, preotul Federico Lombardi.

Postarile Suveranului Pontif "se vor referi la activitatile sale, cu un limbaj decent", a spus Lombardi, care a anuntat o conferinta de presa pe data de 3 decembrie, in cursul careia vor fi precizate alte amanunte asupra contului de Twitter al Papei.

Mesajele Papei pe Twitter vor fi scrise de un colaborator, dar vor fi controlate de Benedict al XVI-lea, care nu foloseste calculatorul.

In iunie 2011, Suveranul Pontif intrat pentru prima oara in contact cu reteaua de micro-blogging Twitter. Benedict al XVI-lea, care are 85 de ani, a trimis atunci primul sau tweet de pe o tableta iPad: "Binecuvantat fie Iisus Hristos! Ma rog pentru voi si va binecuvantez", semnand "Benedictus XVI".

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images / EPA

Sapte crestini egipteni, condamnati la moarte pentru ca au participat la realizarea unui film anti-islam... Cel mai vechi targ de Craciun din Germania si-a deschis portile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x