Antena Căutare

Papa ştie de existenţa extratereştrilor. Cel care a făcut publică informația a murit la câteva luni. Hilary Clinton, implicată!

Pe site-ul WikiLeaks a fost făcut public un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună.

Pe site-ul WikiLeaks a fost făcut public un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună.

Prin intermediul e-mailului s-a descoperit că cei doi doreau să aibă o conversaţie pe Skype despre potenţialul unui război în spaţiu. Mitchell şi-a avertizat cunoştinţa că formele de inteligenţă extraterestră ,,nu vor tolera nicio formă de violenţă militară pe Pământ sau în spaţiu''.

Edgar D Mitchell i-a spus lui John Podesta că Papa este "conştient" de inteligenţa extraterestră. "Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientizare a inteligenţei extraterestre a Vaticanului", potrivit Express.

Citește mai departe pe descopera.ro.

Cea mai scurtă căsnicie din istorie? Un bărbat a divorțat după două ore de la cununie!... Papagalul l-a dat de gol! Soția a divorțat imediat de el, după ce a auzit ce repeta pasărea. Bărbatul riscă ani grei de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x