Antena Căutare

Au făcut 13 copii doar ca să aibă pe cine chinui! Legați în lanțuri și izolați de societate, copiii erau mai mult animale decât oameni

Un cuplu din California și-a înfometat și legat cu lanțuri toți cei 13 copii. Cei doi au ajuns vineri în fața judecătorilor. Comportamentul lor, în momentul în care le-au fost citite toate infracțiunile de care erau acuzați, printre care abuz și privare de libertate, a stârnit un val de indignare.

Un cuplu din California și-a înfometat și legat cu lanțuri toți cei 13 copii. Cei doi au ajuns vineri în fața judecătorilor. Comportamentul lor, în momentul în care le-au fost citite toate infracțiunile de care erau acuzați, printre care abuz și privare de libertate, a stârnit un val de indignare.

Casa ororilor

Cuplul din California acuzat că și-a înfometat și legat cu lanțuri toți cei 13 copii a ajuns în fața judecătorilor. Ambii părinți au pledat „vinovat” în fața acuzațiilor de tortură și privare de libertate.

David și Louise Turpin nu au negat cele 14 capete de acuzare ce li se aduc. Pedeapsa va fi stabilită pe 19 aprilie. Când s-au ridicat să își declare vinovăția, cei doi au avut reacții total diferite. În timp ce David părea complet neafectat de siatuția în care era pus, soția lui, Louise, abia s-a putut controla. Discursul ei a fost întrerupt de mai multe ori de episoade de plâns isteric.

Cuplul a fost arestat în ianuarie 2019, după ce fiica lor, în vârstă de 17 ani, a reușit să fugă și să caute ajutor.

Copii erau ținuți închiși în cuști

Cei 13 copiii aveau vârste cuprinse între 2 și 29 de ani, sufereau de malnutriție și nu se spălaseră de luni de zile. Conform celor declarate de polițiștii care au participat la operațiunea de salvare, mirosul din „casa ororilor” era insuportabil.

Aproape toți copiii erau subdezvoltați, prezentau atrofie musculară și aveau trupurile acoperite de răni. Erau ținuți nemâncați și închiși în cuști. Gradul de izolare la care fuseseră supuși fusese atât de mare, încât copiii nu știau ce sunt polițiștii și care este rolul lor.

Disperați să nu fie prinși, părinții au apucat să elibereze două fete din cuștie în care era închise, până să poată polițiștii intra în casă, dar fiul de 22 de ani a fost găsit legat cu lanțuri de oamenii legii. Tânărul fusese pedepsit pentru că ar fi încercat să „fure” mâncare din bucătărie. Pedeapsa lui pentru acea „infacțiune” dura de șase ani de zile.

Au trăit ascunși de vecini

Copiii nu aveau voie să iasă din casă, cu excepția zilei de Halloween și excursiile la Disneyland și Las Vegas, au povestit anchetatorii.

Camerele le erau temnițe celor 13 frați. Puteau ieși doar atunci când primeau mâncare și când aveau nevoie la baie.

Viața familiei Turpin era un mister pentru vecinii lor. David Turpin, în vârstă de 57 de ani, lucra ca inginer pentru două companii importante din regiune, iar soția sa, Louise, 50 de ani, era casnică.

„Știm că moare, dar o lăsăm în voia lui Dumnezeu”. Doi părinți se opun tratamentului ce le-ar putea salva fiica de un an... Accident aviatic! Toți pasagerii au murit. În elicopter se afla unul dintre miniștrii actualului Guvern din Nepal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x