Antena Căutare

Paris: Proteste violente pe strazile din cauza cresterii varstei de pensionare

Mii de oameni s-au ciocnit cu fortele de ordine care au raspuns cu gaze lacrimogene, pe strazile din Paris. Este a sasea zi de proteste nationale fata de intentia guvernului de a creste varsta de pensionare de la 60 la 62 de ani. 500.000 de oameni participa la manifestatii.

Mai multe persoane au fost ranite la Paris in urma conflictelor dintre politisti si manifestanti. Fortele de ordine au reactionat in forta.

Capitala franceza a fost aruncata in haos dupa ce transportatorilor si angajatiilor rafinariilor li s-au alaturat si elevii de liceu. Mai multe strazi au fost blocate cu pubele de gunoi de tinerii care s-au solidarizat cu profesorii si refuza sa intre la ore.

Manifestatiile nu se vor opri pana joi cand Senatul trebuie sa dea votul final pentru legea pensiilor, care a trecut deja de camera inferioara a parlamentului.

Ministrul francez al justitiei a promis ca orice forma de manifestare va fi innabusita.

Foto: secondpagemedia.com

Hackerii, mai temuti ca teroristii. Britanicii se tem ca infractorii cibernetici vor dobori avioane... CE a renuntat la sanctionarea Frantei in cazul expulzarii tiganilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x