Antena Căutare

Parlamentul European: Roman, incatusat dupa ce a strigat impotriva lui Barroso

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a postat pe Facebook ca un roman a facut "circ in curtea Parlamentului European", informeaza jurnalul.ro. Barbatul s-ar fi suit pe structura metalica a intrarii in Gara Luxemburg, pentru a scanda impotriva presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a presedintelui Parlamentului European, Martin Schultz, a presedintei Comisiei pentru petitii a Parlamentului European si a mafiei din Romania.

"Circ in curtea Parlamentului European. Un concetatean de-al nostru s-a suit pe structura metalica a intrarii in Gara Luxembourg, sub ferestrele birourilor euro-deputatilor. Era dotat cu o portavoce si avea ceva de impartit cu Barroso, Schultz, Mazzoni, mafia din Romania s.a", a anuntat Bodu pe Facebook, conform jurnalul.ro.

Potrivit fostului sef al ANAF, "au venit intai agentii de securitate ai Parlamentului European, apoi politia si in final pompierii".

Sebastian Bodu a mai scris ca, intr-un final, romanul a fost dat jos si luat cu catuse.

Foto: Facebook

Documente declasificate: SUA planuia un razboi nuclear!... Franta: Noi caricaturi cu Profetul Mahomed, publicate de revista satirica Charlie Hebdo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x