Căutare Live

Încă un artist răpus de Covid-19! Patrick Francfort, bateristul trupei Gibson Brothers, a murit din cauza coronavirusului

La 63 de ani, Patrick Francfort alias Patrick Gibson, bateristul grupului Gibson Brothers care a lansat melodiile disco "Cuba" şi "Qué Sera Mi Vida", a murit sâmbătă seară din cauza coronavirusului la spitalul Lariboisière din Paris, potrivit Le Figaro.

"S-a luptat timp de 12 zile, a mărturisit fratele său mai mare Chris. A fost mai întâin internat într-o clinică apoi, când stare i s-a agravat acum opt zile, a fost transferat la Lariboisière. Sâmbătă după-amiază, speram că scapă. Totul a evoluat foarte rapid. A murit seara. Cei cinci copii ai săi lucrează toţi în muzică, erau toţi în Paris. Ne-am întâlnit cu medicul. Personalul din spital a fost absolut formidabil şi ţin să le mulţumesc. Oamenii ca ei nu au preţ. Îşi riscă viaţa în fiecare zi".

Grupul originar din Martinica a cunoscut succesul la nivel mondial în anii 1970 cu melodiile disco "Cuba", "Come to America" sau "Qué sera mi vida".

Cariera sa cu fraţii Chris şi Alex a debutat la sfârşitul anilor 1960. Pe atunci, locuiau cu părinţii lor, pe strada Verrerie în cartierul Marais din Paris."Tatăl nostru era din Guadelupa şi mama din Martinica. Muncitor şi femeie de serviciu, ei au venit în metropolă la mijlocul anilor 1950 pentru a ne oferi o mai bună educaţie. Ne-am petrecut copilăria cântând în corul bisericii Saint-Merri", îşi aminteşte Chris Francfort.

La fel ca toate persoanele care au decedat din cauza coronavirusului, Patrick Francfort va fi înmormântat foarte repede la începutul săptămânii în cimitirul Montmartre din Paris.

Sursa : news.ro

Alertă: Nivel uriaș de radiații! Pădurea radioactivă de lângă Cernobîl a fost cuprinsă de flăcări... 50.000 de morţi în Europa, în care decesele scad şi alimentează o speranţă; SUA se îndreaptă către o ”săptămână oribilă”...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri