Antena Căutare

Patru jurnalisti de la New York Times, dati disparuti in Libia

Patru ziaristi de la cotidianul New York Times au fost dati disparuti in Libia, unde au fost trimisi pentru a relata despre conflictul dintre fortele loiale lui Muammar Gaddafi si insurgenti, informeaza publicatia in editia electronica de miercuri.



"Am discutat cu oficiali din cadrul Guvernului libian, la Tripoli, care ne spun ca incearca sa stabileasca unde se afla jurnalistii", a declarat Bill Keller, directorul executiv al publicatiei. "Suntem recunoscatori Guvernului libian, care ne-a asigurat ca, daca jurnalistii nostri au fost capturati, vor fi eliberati prompt si nevatamati", a adaugat el.

Cei patru jurnalisti disparuti sunt Anthony Shadid, seful Biroului din Beirut, care detine doua Premii Pulitzer pentru reportaje in strainatate, Stephen Farrell, reporter si cameraman, care a fost rapit de talibani, in 2009, dar a fost salvat de comandouri britanice, si doi fotografi, Tyler Hicks si Lynsey Addario, care acopera zona Orientului Mijlociu si Africii.

Potrivit unor speculatii, cei patru ziaristi au fost detinuti la un Punct de Control al fortelor guvernamentale intre Ajdabiya si Benghazi, fieful rebelilor. In acest caz, vor fi dusi la Tripoli.

Citeste si Antena3

Foto: guardian.co.uk

CE atentioneaza Romania: Alimentele din Japonia pot fi contaminate radioactiv!... Un drum din Japonia, distrus de cutremur, reparat in doar 4 zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x