Antena Căutare

Răzbunare cruntă după ce o mamă a comandat un Uber, iar cursa i-a fost anulată. Patru șoferi, torturați și uciși de fiul ei, un mafiot cunoscut

Patru șoferi ai Uber au fost torturați și uciși de un bărbat, lider al unei bande mafiote din Brazilia, care s-a enervat din cauza faptului că i-a fost anulată mașina chemată de mama lui.

Răzbunare cruntă după ce o mamă a comandat un Uber, iar cursa i-a fost anulată. Patru șoferi, torturați și uciși de fiul ei, un mafiot cunoscut
Răzbunare cruntă după ce o mamă a comandat un Uber, iar cursa i-a fost anulată

Supărat pe faptul că Uber-ul chemat de mama lui a anulat cursa, liderul unei bande mafiote din Brazilia a decis să se răzbune.

”Gangsterul a ordonat uciderea acestor oameni pentru că mama sa a chemat un Uber, dar maşina n-a mai venit”, a declarat Rui Costa, guvernatorul statului Bahia, reporterilor citaţi de The Guardian.

Uber, interzis în Germania pe motiv că încalcă legea

Confrom presei locale din Brazilia, două dintre victime lucrau pentru Uber, iar celelalte două pentru o companie de ridesharing. Înainte de a fi uciși cu brutalitate pe 13 decembrie, aceștia au fost torturați.

Totul s-a petrecut în favela Jardim Santo Inacio din oraşul brazilian Salvador, renumit pentru violeneţele publice constante. În aceeași zi, poliţia a încercuit doi suspecţi şi i-a omorât într-un schimb de focuri, iar două zile mai târziu, liderul grupării mafiote care a ordonat asasinatele a fost găsit mort.

Un tribunal din Germania a interzis Uber să ofere servicii de transport de pasageri pe teritoriul ţării

Asasinii au răpit și un alt șofer, dar acesta a reușit să scape și a povestit, în cadrul unei televiziuni, că a fost legat, bătut şi torturat, dar a reuşit să evadeze când unul dintre ceilalţi şoferi a reuşit, pentru scurt timp, să smulgă o armă de la unul dintre răpitori.

Cine este autorul atacului armat de la Moscova. Un al doilea agent FSB a murit... Se întâmplă pentru prima oară în mai bine de 200 de ani. Catedrala Notre Dame din Paris nu va organiza slujbă de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x