Antena Căutare

Pedeapsa pentru indecenta: O femeie a primit interdictie de a intra in toate barurile din Marea Britanie

O femeie a devenit prima persoana careia i-a fost interzis sa mai cumpere sau sa bea alcool oriunde in Anglia si Tara Galilor.

Laura Hall, in varsta de 20 de ani, a primit un ordin judecatoresc prin care i se interzice sa mai intre in vreun bar, pub sau club timp de doi ani, dupa ce ea a incalcat un ordin similar primit ca urmare a unui comportament indecent sub influenta bauturilor alcoolice.

Hall a fost condamnata in repetate randuri pentru tulburarea linistii publice. De asemenea, femeia nu mai are voie sa cumpere alcool, sa bea alcool in public sau sa aiba asupra sa recipiente nesigilate de alcool. In plus, Hall trebuie sa frecventeze un curs autorizat pentru tratarea abuzului de alcool.

Daca femeia incalca prevederile hotararii, va fi amendata cu 2.500 de lire sterline.

Potrivit unui studiu al Fundatiei Joseph Rowntree, de anul trecut, numarul femeilor cu chef de sticla aproape ca s-a dublat in ultima decada. Conform statisticilor guvernului britanic, numarul femeilor implicate in delicte, savarsite pe fondul consumului de alcool, a crescut cu 30% in perioada 2005-2007.

Presedintele Kirgizstanului si-a dat demisia si a parasit tara... Vulcanul islandez si-a intensificat activitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x