Antena Căutare

Pericol imens pentru catedrala Notre Dame, după incendiu! Motivul pentru care francezii au intrat în panică

Un pericol imens ar exista pentru catedrala Notre Dame, după incendiul devastator. Arhitecții care lucrează la refacerea edificiului au intrat în panică.

Un pericol imens ar exista pentru catedrala Notre Dame, după incendiul devastator. Arhitecții care lucrează la refacerea edificiului au intrat în panică.

Mai exact, ploile și eventualele furtuni și trăsnete, ce au fost prognozate în Paris pentru cea de-a doua parte a zilei de marți, ar putea cauza și mai multe daune pentru catedrala Notre Dame.

Arhitectul-șef de la catedrala Notre Dame, Philippe Villeneuve, a declarat că acoperirea edificiului cu o prelată este cea mai mare prioritate.

Există planuri ca Notre Dame să fie acoperită în viitor cu o „umbrelă” specială mare, pentru a fi protejată de ploi în perioada lucrărilor de reconstrucție.

După incendiul ce a izbucnit pe 15 aprilie la catedrala Notre Dame au fost demarate lucrări de urgență pentru a stabiliza edificiul, deși pompierii au reușit să-i salveze structura și o bună parte din interior.

Președintele francez Emmanuel Macron a spus că își dorește ca reconstruirea catedralei Notre Dame să fie finalizată în cinci ani.

Avion prăbușit în Statele Unite. Pilotul, în vârstă de 65 de ani, și cinci pasageri au murit - Video... O tânără însărcinată a explicat de ce își va da copilul spre adopție, iar mesajul ei este cutremurător! „Cred că merită ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x