Antena Căutare

Pericol uriaș la granița cu România: "Agresiunea navelor rusești poate declanșa oricând atacul!"

Jurnalistul Radu Tudor a comentat agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Radu Tudor susține că situația este una extrem de gravă. „Este cel mai complicat context de securitate de la terminarea Războiului Rece”, a opinat el, luni, la Antena 3, enumerând mai multe agresiuni militare confirmate ale Rusiei asupra unor state independente.

Jurnalistul Radu Tudor a comentat agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Radu Tudor susține că situația este una extrem de gravă. „Este cel mai complicat context de securitate de la terminarea Războiului Rece”, a opinat el, luni, la Antena 3, enumerând mai multe agresiuni militare confirmate ale Rusiei asupra unor state independente.

„Începem cu invazia militară asupra teritoriului Georgiei în anul 2008, anexarea ilegală a peninsulei Crimeea și invazia militară în estul Ucrainei unde au murit peste 10.000 de oameni”, a spus el.

Potrivit lui Radu Tudor, „agresiunea navelor rusești asupra navelor civile ucrainene ne avertizează asupra faptului că Rusia continuă să fie principalul pericol pentru securitatea zonei Mării Negre”.

„Am fost avertizați în repetate rânduri că Rusia ignoră dreptul internațional și din păcate, inclusiv noi, România, am fost în permanență provocați. Rusia nu e un partener viabil pentru discuții și pentru negocieri în plan internațional”, a concluzionat jurnalistul.

Sursa: Antena 3

Cea mai bătrână călugăriţă din lume a murit la 110 ani. Motivul pentru care a fost o adevărată sfântă! Ce minuni reale a... Povestea lor a făcut înconjurul lumii! Are 29 de ani și s-a căsătorit cu o fetiță de 4 ani care îl iubea enorm! Motivul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x