Antena Căutare

Persoanele care nu respectă regimul de carantină riscă cinci ani de închisoare. Țara în care s-au măsuri drastice pentru prevenirea răspânidirii coronavirusului

Noul tip de coronavirus se răspândește cu repeziciune și continuă să stârnească panică printre oameni, însă autoritățile de la Moscova au luat măsuri drastice pentru a preveni răspândirea acestui de virus.

Persoanele care nu respectă regimul de carantină riscă cinci ani de închisoare. Țara în care s-au măsuri drastice pentru prevenirea răspânidirii coronavirusului
Persoanele care nu respectă regimul de carantină riscă cinci ani de închisoare

Mai exact, autoritățile de la Moscova au anunțat că persoanele care nu se autoizolează la domiciliu pentru două săptămâni după ce au vizitat țări afectate de coronavirus riscă până la cinci ani de închisoare.

Astfel, toate persoanele care se întorc din țări precum China, Coreea de Sud, Iran, Franța, Germania, Italia și Spania, dar și alte state afectate de noul tip de coronavirus sunt obligate să se izoleze la domiciliu.

E oficial! Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, amânate din cauza coronavirusului. Toate școlile din țară au fost închise pentru opt zile

De asemenea, departamentul de sănătate publică de la Moscova a precizat că regimul de autoizolare ”este verificat cu ajutorul sistemelor de supraveghere”: camere video instalate în interfoane și cele de pe străzile orașului.

Ba mai mult, medicii îi fotografiază pe cei care sunt în carantină și anunță că fotografiile sunt introduse într-o bază de date a poliției de la Moscova, pentru ca oamenii legii să poată monitoriza toate deplasările persoanei vizate.

Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Pentru prima ieșire din scara blocului și aflarea în stradă, persoanele impuse să stea în carantină sunt amendate cu 500 de ruble, mai scrie sursa citată.

”În cazul în care pacientul este nevoit să stea în izolare și locuiește singur, el trebuie să iasă din casă numai în situații de urgențe, în perioade de timp când în stradă sunt puțini oameni. Totodată, el trebuie în mod obligatoriu să poarte mască. Recomandăm să apeleze la servicii de livrare, ajutorul prietenilor și cunoștințelor”, se arată pe site-ul primăriei Moscovei.

Până acum, în Rusia, au fost identitifcate 17 cazuri de coronavirus, trei dintre ele fiind vindecate.

Cererea lui Netanyahu de amânare a procesului, respinsă de justiţie... Un bărbat din Londra, a doua persoană din lume vindecată de HIV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x