Antena Căutare

Siria: Peste 100 de persoane, ucise in confruntarile armate de miercuri

Confruntarile militare din Damasc si Alep din ultimele zile au facut numeroase victime. Numai miercuri, si-au pierdut viata peste 100 de persoane.

Siria se confrunta, de peste un an, cu revolte violente impotriva regimului Bashar Al-Assad. De atunci, peste 20.000 de persoane si-au pierdut viata.

Miercuri, 67 de civili, 29 de militari si 14 insurgenti au fost ucisi, conform Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului.

La Alep, au izbucnit confruntari intre clanul Berri, care sustine regimul Bashar Al-Assad, si insurgentii care au ocupat localitatea Bab Nairab, anunta Mediafax.

Marti, membri ai gruparii Armata Siriana Libera (ASL) au executat persoane din clanul Berri, printre victime numarandu-se si un important lider tribal, Zeino Berri.
O sursa din cadrul serviciilor de securitate a declarat ca, in urma executarii liderului tribal, clanul a decis sa razbune moartea acestuia.

FOTO: EPA / Intact Images

Alarma pe piata jucariilor! UE cere scoaterea de pe piata a sute de mii de produse contrafacute... Coreea de Nord: Cel putin 119 oameni au murit in urma inundatiilor si alunecarilor de teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x