Antena Căutare

Peste 100 de persoane au fost ucise miercuri, in urma bombardamentelor din Damasc

Peste 100 de persoane si-au pierdut viata in Damasc, in urma bombardamentelor fortelor regimului lansate miercuri dimineata. Opozitia siriana sustine ca ar fi vorba de 1.300 de victime si ca au fost utilizate arme chimice.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca cel putin 100 de persoane au fost ucise, miercuri, in urma bombardamentelor fortelor regimului asupra periferiei Damascului.

"Dupa miezul noptii, fortele regimului si-au intensificat operatiunile militare in zonele Ghouta de Est si Ghouta de Vest, regiunea Damasc, recurgand la aviatie si lansatoare de rachete", a declarat pentru AFP presedintele OSDO, Rami Abdel Rahmane, citat de Mediafax. Rahmane a precizat ca atacurile erau concentrate pe orasul Madhamiyah el-Sham, fiind vorba despre "cel mai violent bombardament asupra acestei localitati de la inceputul campaniei militare a regimului".

De asemenea, OSDO a anuntat ca fortele regimului incearca sa preia controlul asupra Madhamiyah.

Totusi, opozitia siriana sustine ca ar fi vorba de 1.300 de victime si ca au fost folosite arme chimice. Armata siriana a negat informatiile.

In aceasta perioada, o echipa ONU se afla in Siria unde ancheteaza folosirea armelor chimice.

Toate femeile vor rochia lui Kate Middleton: Stocul unui magazin, epuizat in doua ore... VIDEO! Acrobatie INEDITA: Doua fete de noua ani au zburat pe aripile avioanelor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x