Antena Căutare

Peste 80.000 de replici după seismele din California

Peste 80.000 de seisme au fost înregistrate în zona Ridgecrest, după cele două cutremure care au lovit California la începutul lunii iulie.

Peste 80.000 de seisme au fost înregistrate în zona Ridgecrest, după cele două cutremure care au lovit California la începutul lunii iulie.

Experții au declarat că cele două cutremere, primul de 6,4 pe scara Richter și al doilea de 7,1 pe scara Richter, au provocat o serie de replici. Potrivit acestora posibilitatea producerii unui cutremur de 7 sau mai mare este redusă considerabil, de la 1 la 300.

Zachary Ross, profesor de geofizică la California Institute of Technology a declarat că această activitate este frecventă în zonele unde există un flux de căldură ridicat în subteran.

Cele două cutremure majore au provocat pagube în Ridgecrest, Trona şi la instalaţiile militare din zonă, însă nu au existat persoane grav rănite.

Citește și: California a fost lovită de un nou cutremur! Seismul a înregistrat 7,1 magnitudine pe scara Richter

Boris Johnson, acest ”Trump britanic”, ţine prima pagină a presei iraniene... O fetiță de nouă ani a fost atacată de un bizon! A aruncat-o în aer! Părinții au fugit și au lăsat-o în urmă! Imagini șo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x