Antena Căutare

Peste zece mii de persoane au participat la Festivalul Tatuajelor din Thailanda

Ca sa-si faci un tatuaj trebuie sa ai pielea tare. Ca sa-ti faci un tatuaj in Thailanda, insa, trebuie sa fii putin nebun. Artistii, care sunt de fapt calugari, folosesc o cerneala cu venin de sarpe si o tehnica extrem de rapida. Fac 3.000 de intepaturi intr-un sfert de ora. Trebuie sa se miste repede, pentru ca trebuie sa tatueze cateva mii de oameni in cateva zile, cat tine festivalul tatuajelor.

In fiecare an, in luna martie, atmosfera de pace si liniste a unui templu din apropriere de Bangkok, capitala Thailandei, este inlocuita de tipete si plansete puternice. Asa se desfasoara Festivalul Thailandez de Tatuaje, unul dintre cele mai bizare si mai colorate festivaluri din lume.

In cultura thailandeza, tatuajele au un rol protector. In timpul festivalului, thailandezii se reintorc la templu pentru a-si reincarca energetic tatuajele. Tatuajele sunt realizate de calugarii templului.

Anul acesta, aproximativ 10.000 de oameni au luat parte la eveniment.

Zeci de milioane de oameni din peste 150 de tari au stins lumina cu ocazia Earth Hour... Patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, arestat in SUA?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x