Antena Căutare

Petitiile impotriva declararii presei ca vulnerabilitate, acceptatate in PE

Comisia de Petitii a Parlamentului European a declarat admisibile petitiile din partea unui grup de jurnalisti romani, a Confederatiei Sindicatelor Democratice din Romania si din partea membrului sau afiliat Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind, impotriva introducerii presei ca vulnerabilitate a statului roman in Strategia Nationala de Aparare a Romaniei.

Astfel, Comisia de Petitii va solicita Comisiei Europene si Guvernului Romaniei elaborarea unui punct de vedere oficial in legatura cu subiectul petitiei, care va fi apoi prezentat la momentul dezbaterii in plenul Parlamentului European a petitiilor.

De asemenea, eurodeputatul Victor Bostinaru a adresat luni seara, in cadrul dezbaterii din Comisia de Petitii a Parlamentului European, o intrebare Comisarului pentru Justitie, drepturi fundamentale si cetatenie, Viviane Reding.

In raspunsul sau, Comisarul Viviane Reding s-a aratat alarmata si ingrijorata de catalogarea presei ca vulnerabilitate a statului roman.

Sursa: Jurnalul National

Barbat arestat la Washington pentru ca a incercat sa arunce metroul in aer... Osama Bin Laden ameninta Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x