Antena Căutare

Petrecere la Casa Alba: Barack Obama a inaugurat marele pom de Craciun

Sarbatorile se apropie si la Casa Alba. Presedintele Barack Obama si familia sa au inaugurat, in mod festiv, marele pom de Craciun din gradina resedintei. In acest timp, la New York, marile magazine si-au transformat vitrinele in scene de spectacol, pentru a intampina, cum se cuvine, marea sarbatoare.

La ceremonia aprinderii luminilor in pomul de Craciun, presedintele Obama a fost insotit de fiicele sale, de Prima Doamna si de mama acesteia, numita, cu afectiune, "Prima Bunica".

Ceremonia, a carei traditie dateaza din 1923, a fost insotita, ca de obicei, de un mare spectacol. Presedintele a rostit un discurs, dar publicul a fost interesat, cu siguranta, mai mult de prestatia sotiei sale, care a citit o poveste impreuna cu un copil.

Intre cei care au urcat pe scena s-a aflat grupul The Fray, al carui solist si-a permis o gluma de sezon pe seama presedintelui: “Domnule presedinte, ai fost cuminte? Poate ar trebui sa joci mai mult golf cu republicanii, sa fii putin mai conciliant!”

In final, Obama si-a pus din nou la incercare talentul de cantaret, in timp ce Prima Doamna Michelle si fiicele lor au fost ceva mai timide in aceasta privinta.

Tot dincolo de Ocean, la New York, vitrinele si chiar intregi fatade ale marilor magazine au devenit scena unor feerice spectacole de sunet si lumina, in onoarea Craciunului.

Unul din magazine si-a unit fortele cu celebrul Cirque du Soleil si a folosit creatii grafice pe calculator pentru a-i fermeca pe spectatori cu o atmosfera de basm. Celelalte palate ale comertului nu s-au lasat mai prejos si s-au intrecut in fantezie, cu metode traditionale sau moderne.

Din competitia intre decoratori, cel mai mult au de castigat clientii care, pana sa-si aleaga darurile de Craciun, se bucura in voie de spectacolul pe care-l ofera, in aceste zile, vitrinele.

foto: Hepta.ro

Ziua "apocalipsei" la Buenos Aires: Un nor de gaze a panicat populatia... GALERIE VIDEO! Cutremur cu magnitudinea de 7,3 in Japonia. Alerta de tsunami: Un prim val a lovit coasta de nord-est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x