Antena Căutare

Piața Sfântul Petru din Vatican, evacuată după ce a fost descoperit un pachet suspect. Europa întreagă, ținta teroriștilor?

Piaţa Sfântul Petru din Vatican a fost evacuată în urma descoperirii unui pachet suspect, la doar câteva ore înainte ca preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, să ajungă la Roma, informează site-ul cotidianului Corriere dela Serra.

Piaţa Sfântul Petru din Vatican a fost evacuată în urma descoperirii unui pachet suspect, la doar câteva ore înainte ca preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, să ajungă la Roma, informează site-ul cotidianului Corriere dela Serra, citat de Antena 3.

Pachetul a fost descoperit în apropierea unui magazin de obiecte religioase situat pe Via della Conciliazione, la mică distanţă de Bazilica Sfântul Petru.

Poliţia a fost alertată în jurul ori locale 11 (ora 12, ora României). Ca măsură de precauţie s-a decis evacuarea Pieţei Sfântul Petru.

În momentul de față, nu se știe dacă este vorba de o amenințare teroristă, dar forțele de ordine au luat toate măsurile necesare pentru a împiedica un posibil atentat. Zona a fost securizată.

Poliția britanică a arestat un bărbat în vârstă de 23 de ani în legătură cu atacul de la Manchester... Piaţa Sfântul Petru din Vatican a fost evacuată! Un pachet suspect a stârnit panică printre trecători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x