Antena Căutare

Pictorialul Elenei Udrea in latex a ajuns si intr-o celebra revista franceza

Pictorialul in latex realizat de Elena Udrea pentru o revista autohtona, a ajuns si in Franta, in editia tiparita a revistei Elle.

"La 37 de ani, femeia-politician preferata a romanilor, nu se da inapoi de la nimic atunci cand vine vorba de apetitul sau pentru succes"


Pozele cu ministrul MDRT au mai fost preluate si de alte publicatii electronice precum perezhilton.com sau in The Daily Mail.

Udrea este criticata in material pentru parcursul ei politic, dar si pentru ca a folosit imaginea dictatorului Nicolae Ceausescu pentru a promova un circuit turistic in Romania.

"Avocat de formatie, Udrea si-a inceput cariera politica la social-democrati, a trecut la liberali, ca intr-un final sa ajunga la democrat-liberali. Romanii sunt avertizati: Elena Udrea tinteste spre presedintia Romaniei. Iar pentru ajunge acolo, apeleaza la orice mijloace", scrie Elle.

Elena Udrea a mai pozat in mai 2009, pentru o alta revista romaneasca.

Scandaluri internationale in 2011: Afla companiile implicate!... SOCANT! Victoria's Secret acuzata de exploatarea copiilor africani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x